Heijmans

Wij zijn Heijmans Wegen BV regio West gevestig te Assendelft. Vanuit deze vestiging worden de werkzaamheden voor dit project voorbereid en uitgevoerd.

Mobiliteit in een drukker wordende wereld vereist een steeds intensiever samenspel tussen asfalt en techniek, tussen weg en weggebruiker. Slimme signalerings- en besturingstechnieken bieden de weggebruiker steeds meer mobiliteit, meer beschikbaarheid en meer informatie.  De markt vraagt om partijen die in staat zijn deze ontwikkelingen te volgen, of zelfs een stap voor te zijn. Heijmans Wegen is een partner die visie, kennis, ervaring en capaciteit op het gebied van mobiliteitsvraagstukken combineert.

Activiteiten
De kernactiviteiten van Heijmans Wegen zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon- en winkelgebied. Daarnaast houdt Heijmans Wegen zich bezig met het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeersregelinstallaties, camera-, tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren.

www.heijmans.nl